Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina/M.L.B. ]

04. 09. 2022. 12:32 >> 12:28

SUDIJE U ABA LIGI

Budućnost Voli za nacionalni ključ

Jedini ispravni način delegiranja sudija u ABA ligi je da arbitri ne budu iz država/republika timova koji se nadmeću na utakmici da bi regularnost takmičenja bila na najvećem mogućem nivou, saopšteno je iz podgoričkog košarkaškog kluba Budućnost Voli.

Iz podgoričkog kluba podsjećaju da su se i ranijih sezona zalagali za određivanje sudija za utakmice regionalnog takmičenja po takozvanom "nacionalnom ključu".

"Za razliku od prethodnih sezona, kada nije bilo ovakvog ograničenja za određivanje sudija za mečeve, Budućnost Voli vjeruje da bi ovakvom odlukom podigli kvalitet takmičenja i smanjili bilo kakve nedoumice povodom izbora sudijskog trojca za utakmice ABA lige", navodi se u saopštenju.

Iz podgoričkog kluba poručili su da su uvijek za odluke koje doprinose fer i sportskom nadmetanju na terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније