Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

01. 09. 2022. 16:09 >> 16:06

ALFA KABA STIGAO U PG

"Navijači od mene mogu da očekuju skokove, trčanje i atleticizam"

Čuo sam da navijači u Podgorici vole jake i energične igrače - upravo takav sam ja, kazao je novi centar KK Budućnost VOLI Alfa Kaba.

"Moja energija, moji atleticizam, skokovi i trčanje kontri su prvo što mogu očekivati od mene. Želim da im pokažem šta umijem i radim svakog dana, prije svega ću se pridržavati svoje uloge a druge stvari će se posložiti", kazao je Kaba za klupski sajt podgoričkog kluba.

Gvinejski centar se vraća u ABA ligu gdje je igrao dvije godine u ekipo Mege.

"Igrao sam dvije godine u Aba ligi i mogu reći da je veoma raznovrsna liga, sa svestranim igračima. Igrači igraju veoma pametno, lijepa je košarka, protok lopte, igraju tačno u postavci. Uživao sam u tom periodu i veoma se rado sjećam tih dana", kazao je novi centar "plavo-bijelih".

On u budućnost dolazi kao MVP regularnog dijela sezone turske lige.

"Veoma sam ponosan jer je ovo prva individualna nagrada za mene i veoma sam ponosan na sebe. Takođe, veoma sam zahvalan zbog trofeja i sada imam još više "želje" da "rastem" i osvajam još trofeja. Prije svega želim da pomognem timu da dođemo do rezultata a sve drugo će doći vremenom", kazao je on.

U svakom timu se isticao po skokovima i defanzivi.

"Da, sigurno. Kao što sam rekao, veoma sam energičan, dobro skačem i trčim kontre i to je nešto što je dio mene. Moram to pokazivati svake sezone jer su to moji najveći kvaliteti. Znam da to mogu raditi najbolje i želim to pokazati", kazao je Kaba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније