Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

A.M.

18. 08. 2022. 19:34 >> 19:31

AMERIČKI KOŠARKAŠ

Loren Džekson novi igrač SC Derbi

Loren Kristijan Džekson, dvadesetpetogodišnji plejmejker, novi je košarkaš SC Derbija. Američki košarkaš je rođen 15. decembra 1996. godine u Čikagu.

Koledž karijeru je započeo u Long Beach State Univerzitetu 2016. godine, da bi iduće sezone prešao na Akron Univerzitet. Na Akronu je iz godine u godinu imao sve zapaženiju statistiku i rezultate. Kao senior je bio glavni igrač ekipe sa 22.2 poena po meču uz 3.1 skok i 6.1 asistenciju.

2020. godine je proglašen za igrača godine u MAC konferenciji, kao i član startne petorke konferencije.

Prvu profesionalnu sezonu u Evropi je proveo u francuskom Roanu koji je predvodio do 13 pobjeda i opstanka u LNB ligi. U prosjeku je postizao 14.9 poena, uz dodijeljenih 5.9 asistencija po meču i 1.5 uhvaćenom loptom.

Loren je mlad i veoma brz igrač, koji voli brži tempo igre i biće odlično pojačanje za našu organizaciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније