Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

11. 08. 2022. 17:11 >> 17:09

NI DURENT NIJE ZAOSTAJAO

Irving krivac za haos u Netsima: Nerealni zahjtevi u novom ugovoru

Kajri Irving je najvjerovatnije glavni krivac za sav haos u Bruklin Netsima jer je navodno imao nerealne zahtjeve u pregovorima oko novog dugogodišnjeg ugovora.

Kako je uprava kluba iz "Srca Njujorka" odustatala od toga, Irving je odlučio da aktivira opciju jednogodišnjeg produžetka ugovora nakon čega bi bio slobodan igrač.

Kako prenosi Rik Bušer, novinar Foks Sortsa, Irving je tražio u novom ugovoru da ne igra više od 60 utakmica po sezoni (regularna ima 82 meča", kao i da ne igra utakmice koje su dva dana zaredom "jer je to nehumano".

Irving je prošle sezone odigrao samo 29 utakmica, jer nije htio da se vakciniše protiv korona virusa, aukupno u dvije godine odigrao je svega 74 meča, što zbog povreda, što zbog odsustva lične prirode (među koje spadaju i rođendanske žurke njegove sestre).

Odluka kluba da ne da novi dugogodišnji ugovor Irvingu, bio je okidač i za Kevina Durenta koji je odmah poslije zatražio trejd.

Pominjao se Finiks, Majami, čak i Boston, ali nema za sada ponuda, a Durent ima još četiri godina ugovora sa Netsima.

Tražio je navodno i da ekipa otpusti trenera Stiva Neša i generalnog menadžera Šona Marksa, ali je vlasnik kluba Džozef Cai odbio takvu mogućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније