Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

04. 08. 2022. 15:10 >> 15:08

DVA KONTROLNA MEČA

Radović: U Sloveniji da analiziriamo dobre i loše strane, ali bez rezultatskog značaja

Crnogorska košarkaška reprezentacija otputovala je za Sloveniju, gdje će odigrati dvije utakmice na pripremama protiv domaćina Slovenije i reprezentacije Holandije.

"Mi smo već sedam dana u Baru na pripremama, taj neki dio koji smo planirali i gdje  smo stavili više akcenat na trčanje i fizičku spremu smo odradili", kazao je selektor.

On smatra da je ovo dobra prilika da se anliziraju i dobre i loše stvari u igri, ali da na turniru u Slovenij akcenat nije na rezultatu.

"Prilično rano dolazi ovaj turnir u Sloveniji. Kasno smo dobili informaciju da ćemo igrati na Evropskom prvenstvu, nismo imali puno izbora oko tih prijateljskih utakmica tako da smo prihvatili ovaj turnir gdje će učestvovati reprezentacije Slovenije i Holandije.Mi smo daleko od kompletnog sastava, fale nam četiri veoma bitna igrača međutim ovo ćemo iskoristiti da odigramo dva prijateljska meča sa prilično dobrim reprezentacijama Slovenije i Holandije. Naravno sve zavisi i u kojim će oni sastavima biti, ali iskoristićemo ovo za napredak igre, da vidimo greške, da vidimo dobre stvari. Tako da su ovo dvije kontrolne utakmice bez nekog rezultatskog značaja", kazao je naš selektor.

Ekipa će u Sloveniji biti bez četvorice igrača, a otpao je i Marko Todorović zbog jake upale sinusa.

"Marko Todorović još nije otpao, poslije par treninga dobio tu jaku upalu siniusa, na ozbiljnim je terapijama. Vidjećemo kad se vratimo kakva je situacija sa njim. Ostali momci su zdravi. čekamo Bojana Dubljevića, Marka Simonovića, Nikole Ivanović i Kendrika Perija, koji treba da nam se priključe u povratku iz Slovenije", kazao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније