Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

04. 08. 2022. 11:50   >>  11:50

NASTAVAK PRAVLJENJA TIMA

Vujisić iz SC-a prešao u Podgoricu

Košarkaš SC Derby-a, i član srebrne generacije naše U 16 reprezentacije na Evropskom prvenstuv u Podgorici 2017. godine, Viktor Vujisić novi je košarakaš Podgorice.

Momak koji igra na poziciji krila, rođen je 6. marta 2001. godine a ponikao je u ekipi Gorštaka iz Kolašina.

Sa 15 godina je stigao u ekipu Budućnosti, kao najbolji strijelac Super lige kadeta.

Bio je član kadetske reprezentacije Crne Gore koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu 2017. godine, nakon čega je potpisao i profesionalni ugovor sa “plavima”. Vujisić je bio član šampionske ekipe juniora Budućnosti, ali je proslijeđen u Studentski centar – sadašnji SC Derbi, za koji je nastupao dvije sezone.Vujisić je sa “studentima” u sezoni 2020/2021 osvojio titulu ABA 2 lige, da bi prošle sezone imao malu minutažu u debitantskoj sezoni igrajući najjače regionalno takmičenje.

Na ukupno 17 utakmica sakupio je 88 minuta, uz 27 poena.Vujisić je što pojačanje Podgorice, nakon što su potpisali Filip Anđušić, Danilo Brnović, Selim Fofana, Luka Barišić i Mladen Vujić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније