Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Ž.Š. ]

23. 06. 2022. 11:19 >> 11:18

PRIPREME ZA PRVENSTVO EVROPE

Stigla "trojka", čeka se Fedor Žugić

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore uveliko se priprema za Prvenstvo Evrope, koje će biti odigrano u Podgorici od 16. do 24. jula. Od juče je tim selektora Dušana Dubljevića jači za Luku Bogavca, Andriju Grbovića i Đorđa Jovanovića, koji su imali obaveze prema klubovima u Srbiji, a još se čeka Fedor Žugić. Slijede prijateljske utakmice protiv Sjeverne Makedonije, u nedjelju od 20 i u ponedjeljak od 17 sati.

"Pripreme protiču po zacrtanom planu i zasad nema nikakvih problema. Predstoji nam uigravanje ovih novih igrača, tako da mogu reći da sam veoma zadovoljan dosada urađenim. Hendikep je što još moramo da sačekamo na dolazak Žugića, ali uzdamo se u njegovo iskustvo i vjerujemo da će se po dolasku brzo uklopiti u sve zamisli Stručnog štaba. Nakon pobjede u prvom kontrolnom meču u Prištini protiv Kosova u nedjelju i ponedjeljak 26. i 27. juna odigraćemo u dvorani Verde dvije prijateljske utakmice protiv selekcije Sjeverne Makedonije. Nedjeljni duel zakazan je za 20 sati, a dan kasnije utakmica će početi u 17. Biće to dobre provjere dosada urađenog, a generalnu probu pred šampionat Evrope imaćemo na jakom međunarodnom turniru u Bemaks Areni od 2. do 4. jula na kojem će nam gosti biti reprezentacije Srbije, Izraela i Hrvatske. To će biti pravi test za moje izabranike", ističe selektor Dušan Dubljević.

Mlada reprezentacija Crne Gore na Prvenstvu Evrope igraće u Grupi D sa izabranim timovima Njemačke, Turske i Poljske.

Osnovni cilj naše selekcije na tom takmičenju je da se obezbijedi ostanak u A diviziji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније