Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

10. 06. 2022. 10:12 >> 10:10

NAJBOLJI IGRAČ "RATNIKA"

Stef Kari spreman za nastavak finalne serije

Najbolji igrač Golden Stejt Voriorsa Stef Kari tvrdi da je spreman da igra u četvrtoj utakmici NBA finala.

Kari je povrijedio skočni zglob u trećem meču, ali je nakon pregleda poručio da će igrati u subotu jutru.

Boston Seltiksi su pobijedili u trećoj utakmici 116:100 i poveli 2-1 u velikom finalu. Četiri minuta prije kraja meča Al Horford je prilikom borbe za loptu pao na Karijevu nogu.

"Zbog onoga što sam prošao ove sezone i vratio se, znam tačno šta je u pitanju i da moram da se izborim sa otokom i bolom i svim tim. Čim sam uradio pregled znao sam da mi ne trebaju dodatni testovi jer sam prošao kroz isto. Osjećam olakšanje znajući da sam prebrodio sve to, ne bih volio da je neki drugi problem u pitanju u ovom dijelu sezone", rekao je Kari, prenosi B92.

On je otklonio sve sumnje da li će možda morati da pauzira nekoliko dana i propusti drugi meč u Bostonu.

"I prošli put kada sam se vratio i počeo sa testovima i spremanjem za igru, nije se pogoršavalo tokom povećanja intenziteta i svega toga. U pitanju je samo tolerancija bola sa kojim moraš da se izboriš. Očigledno, u ovom trenutku, ako si dovoljno sposoban da igraš, onda igraš", zaključio je bek Voriorsa.

Četvrtak utakmica između Bostona i Golden Stejta igra se u subotu ujutru od 3 časa po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније