Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 05. 2022. 16:18 >> 16:16

CRNI REKORD NBA LIGE

Prva petorka Majamija ubacila ukupno 18 poena, Oladipo sa klupe 23

Boston Seltiksi su ubjedljivo igrom uspjeli da dobiju Majami Hit (102:82) i prije nego što se serija vrati u Floridu da izjednače rezultat u seriji na 2:2.

Ono pak što je interesantno su dva rekorda koja je ekipa Majamija postavila, koja neće baš da obraduju rukovodstvo kluba.

Naime, kompletna prva petorka koju je Erik Spolstra poslao na parker je ubacila svega 18 poena tokom cijele utakmice.

Od kad se prati ova statistika (1970/71.) niko nikada nije imao toliko mali zbirni broj poena.

Igrač sa klupe, Viktor Oladipo je postigao 23 poena, i tako je postao prvi košarkaš u istoriji plejofa da je po poenima nadmašio kompetnu svoju startnu petorku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније