Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

P.R.

15. 05. 2022. 23:31 >> 23:40

DŽIKIĆ

"Velika je stvar dobiti Partizan, jedan meč odlučuje i to je dobro"

Velika je stvar dobiti Partizan, pogotovo što je ovo mogla da nam bude posljednja utakmica u ABA ligi, kazao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici ekipu Partizana sa 72:71 (20:17, 18:10, 17:22, 17:22) i izjednačili rezultat na 1:1, u polufinalu plej-ofa Admiralbet ABA lige.

"Mogli smo da igramo još bolje, naročito u momentima kad smo bili ispred, ali kao da smo čuvali prednost. Igramo bolje kad pomjeramo loptu i o tome ćemo da razgovaramo pred majstoricu", rekao je Džikić.

Treća odlučujuća utakmica igra se u Beogradu, a datum će biti poznat naknadno.

"Znamo da nas čeka pun 'Pionir'. Međutim, došli smo do toga da jedan meč odlučuje i to je dobro. Nema filozofije, moramo da izađemo da se borimo i da ne dođemo poslije u svlačionicu i kažemo sebi 'E da smo uradili ovo, ili ono'. Raduje me i to što su igrači stavili tim ispred sebe. To je veoma dobro", zaključio je Džikić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније