Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

25. 04. 2022. 16:00 >> 16:14

NIŠTA OD NASTUPA OVE SEZONE

Simons odustao od debija za Netse, NBA legenda ga prozvala zbog toga

Australijski košarkaš koji nastupa za Bruklin Netse, Ben Simons neće debitovati za svoj tim u četvrtom meču plejof serije protiv Bostos Seltiksa.

Ranije je bilo najava da bi Simons koji je tokom ove sezone prešao u redove Netsa iz Filadelfije trebalo da nastupi u četvrtom meču serije, ali kako javlja NBA insajder Adrijan Vojnarovski, takav scenario je teško moguć.

Bruklin se nalazi u "nokdaunu" jer "Kelti" prije svega sjajnom odbranom, vode u seriji sa 3:0.

Simons je tako povratkom rizikovao da postane jedini košarkaš u istoriji lige kome bi dvije vezane utakmice u karijeri bili one u kojima je ispadao iz plejofa.

Ovakva odluka našla je na osudu navijača Netsa, ali i cjelokupne sportske javnosti širom NBA lige.

Tako se javio i legendarni košarkaš Indijane Pejsersa, Redži Miler koji je doveo u pitanje takmičarski žar Simonsa.

 

"Ma daj čovječe. Ne igraš četvrtu utakmicu, a pričalo se da ćeš debitovati. Ovaj lik ima nula takmičarskog žara. Koliko god malu šansu imali Netsi da se vrate u ovoj seriji, još uvijek imate Kej Dija i Kajrija, sve što ti treba je jedna pobjeda i da se krene odatle", napisao je Miler, koji danas radi kao NBA analitičar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније