Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Željko Šoć, Radio Crne Gore

12. 04. 2022. 11:40 >> 11:46

FINALE PLEJ OFA

Budućnost Bemaks sjutra ovjerava 12.titulu prvaka

Košarkašice Budućnost Bemaksa i Podgorice odigraće sjutra drugu utakmicu finalne serije "plej-ofa" za titulu prvaka Crne Gore. Višestruke šampionke Regionlane WABA lige stigle su na domak dvanaestog naslova najboljeg u Crnoj Gori.

U prvom meču završnog doigravanja koje predvidja dva duela ekipa trenera Vladana Radovića bila je prema očekivanju mnogo bolja od mladih djevojaka Podgorice, koje su filijala Budućnost Bemaksa i razvojna ekipa iskusnijeg gradskog rivala. Prvi susret završen je pobjedom "plavih" 74:40.

"Naša ekipa spremna je da ovjeri 12.titulu prvaka Crne Gore. Ulogu velikog favorita opravdali smo u prvoj utakmici koju smo dobili sa 34 poena razlike. Dragana Živković, Marija Leković i Mina Djordjević su u dobroj formi i ne sumnjamo u njihov novi trijumf. Zadovoljni smo i kako se radi u ekipi Podgorice, gdje se ističu Teodora Pavićević, Lana Vukčević i Marija Baošić. Medjutim, igračice Budućnosti znatno su iskusnije i bolje od mladih izabranica trenera Petra Stojanovića", ističe direktor Ženskog košarkaškog kluba Budućnost Bemaks Zoran Vujičić.

Utakmica Budućnost Bemaks-Podgorica igra u srijedu 13. aprila u Bemaks Areni od 18 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније