Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.Č.J. [ Mina ]

28. 01. 2022. 13:43 >> 16:40

SC DERBI U ZAGREBU

Slavković: Na agresivnost Cibone moramo odgovoriti istom mjerom

Košarkaši SC Derbija igraće sjutra u Zagrebu protiv Cibione utakmicu 18. kola AdmiralBet ABA lige. Krilni centar "studenata" Andrija Slavković kazao je da ekipu čeka težak ispit, uprkos tome što su Zagrepčani doživjeli sedam poraza u nizu.

"Očekuje nas zahtjevan duel protiv Cibone. U pitanju je ekipa koja igra sa mnogo energije u oba pravca, koja je agresivna u odbrani, insistira na tranziciji kada je napad u pitanju. U sastavu ima momke koji posjeduju kvalitet da rješavaju mečeve i koji imaju veliki broj poena u rukama.Zagrepčani su odlično počeli sezonu, onda je uslijedio pad, nedavno je došlo i do promjene trenera. Jasno je da će naš rival nastojati da odigra bolje i agresivnije. Mi smo, s druge strane, ostvarili zlata vrijednu pobjedu protiv Splita. To je jedan od onih mečeva biti ili ne biti", kazao je Slavković.

Krilni centar kaže da je ekipa spremna na borbu do posljednjeg trenutka.

"Na energiju i agresivnost Cibone protivnika moramo da odgovorimo istom mjerom ako želimo da slavimo. I mi smo imali neke promjene u sastavu, treba malo vremena da se kockice slože, ali spremni smo na borbu do posljednjeg trenutka", poručio je Slavković.

Podgorički tim u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je šest pobjeda i ima jednu više od rivala.

Prvi duel pred svojim navijačima dobio je 93:87.

Duel u Košarkaškom centru Dražen Petrović počeće u 19 sati.

Budućnost Voli će u nedjelju, u 19 sati, igrati sa Cedevita Olimpijom, dok će Mornar Barsko Zlato, dva sata ranije, biti gost Crvene zvezde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније