Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ M.V. ]

26. 12. 2021. 21:01   >>  21:03

PRED MEČ U ČAČKU

Džikić pozitivan na koronu, Flajs vodi ekipu

Šef stručnog štaba KK Budućnost Aleksandar Džikić pozitivan je na korona virus nakon testiranja prije odlaska na duel u Čačak, protiv Borca. Džikić ima blage simptome, po saznanju je odmah izolovan i ostao je u Podgorici.

Kako piše na klubskom sajtu, ekipa i stručni štab su danas dva puta testirani i svi su bili negativni na Covid-19.

Sa klupe će ekipu predvoditi pomoćni trener Srđan Flajs koji je za klupski sajt, pred meč sa Borcem izjavio kako će "domaćini uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola".

"Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da danas ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strijelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. S druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše", kazao je Flajs.

Krilni centar, Marko Jagodić-Kuridža je rekao da igraju protiv ekipe, koja je imala težak poraz u posljednjem kolu protiv Crvene zvezde.

"Sigurno će htjeti da pokažu reakciju nakon tog meča i daju sve od sebe da probaju da nas iznenade pred svojom publikom. Na nama je da damo maksimum, da uradimo ono što smo pripremili i da dobijemo tu utakmicu. Takve utakmice moramo dobijati kako bismo ostvarili cilj. Napokon imamo deset igrača na treningu. Nadam se da će iz dana u dan sve biti bolje", kazao je Jagodić-Kuridža. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније