Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

18. 12. 2021. 19:38   >>  19:38 1

REAKCIJE NAKON DERBIJA

Pavićević: Precijenili rivala; Obradović: Pad koncentracije mogao da nas košta

Mornar je pružio žestok otpor Partizanu, pa trener Barana Mihailo Pavićević nije imao mnogo toga da zamjeri svojoj ekipi. Barani su poraženi od Partizana 66:64 i upisao osmi neuspjeh u ABA ligi.

"Uz sve poštovanje prema rivalu, mislim da smo ga precijenili. Kao da smo bili impresionirani. Svakako je pozitivno drugo poluvrijeme i čestitao sam igračima, dali su sve. Krivo nam je kada se ovako izgubi meč, ali na kraju nema za čime da se žali. Partizan je zaslužio pobjedu. Došao je sa jasnim ciljem kako da nas napadne, ali i izbaci iz napadačkog ritma. U prvom poluvremenu nas je kažnjavao i stekao prednost koja nije mala. Pokušao sam na odmoru da probudim igrače, da kažem da treba da cijenimo protivnika, ali sa određenom dozom respekta", kazao je Pavićević.

Dolazak Željka Obradovića u Bar je upotpunio spektakl.

"Utakmica je bila pravi događaj, sve je bilo u znaku dolaska Željka Obradovića. Kada dolaze ovakva imena, kao Leri Braun i Željko, to je jedan od najvećih trenutaka u "Topolici". Mi smo klub koji zna da cijeni vrijednosti. Tako će uvijek biti", zaključio je trener Mornara.

Na drugoj strani, trener Partizana Željko Obradović kazao je da je dobro što njego tim nije kažnjen za pad u drugom dijelu.

"Vidjeli smo dva različita poluvremena. Igrali smo veoma dobro u prvom, imali 13 asistencija, dvije izgubljene lopte. Znali smo da se Mornar neće predati, ali mislim da smo mi rivalu dali mnogo šansi, da je bilo do naše koncentracije. Važna je pobjeda za nas, sada se okrećemo Lokomotivi, nadam se da ćemo u tom susretu imati i Kevina Pantera i Uroša Trifunovića", rekao je Obradović.

Istakao je da je u Baru dočekan na najljepši mogući način.

"Nemam riječi da se zahvalim za gostoprimstvo braće Pavićević. Rade sjajan posao, digli su košarku u Baru. Želim njima i Mornaru sve najbolje", istakao je Obradović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније