Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.Č.J. [ Beta ]

23. 11. 2021. 07:50 >> 07:51

NBA LIGA

Indijana ubjedljiva protiv Čikaga

Košarkaši Atlante pobijedili su noćas na svom terenu Oklahomu siti sa 113:101, i tako su došli do petog uzastopnog trijumfa u NBA ligi.

Tre Jang je u pobjedničkom timu postigao 30 poena (21 poen u drugom poluvremenu), uz šest asistencija i četiri skoka, dok su srpski igrač Bogdan Bogdanović i Kevin Erter dodali po 13 poena i pet skokova. Erter je upisao i pet asistencija.

U gostujućoj ekipi bolji od ostalih bili su Lugenc Dort, Džoš Gidej i Taj Džerom sa po 15 poena. Gidej je u porazu svog tima zabilježio i osam asistencija i sedam skokova, dok je Dort zabilježio pet skokova.

Atlanta sada ima učinak 8/1 na svom terenu, dok je na gostujućem terenu upisala jednu pobjedu i osam poraza.

Oklahoma je nakon 17 utakmica zabilježila šest pobjeda u NBA ligi.

Indijana je na gostovanju ubjedljivo savladala Čikago sa 109:77.

Domantas Sabonis je u pobjedničkom timu zabilježio dabl-dabl učinak sa 21 poenom i 11 skokova, Malkolm Brogdon je postigao 16 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka, a Džastin Holidej je upisao 14 poena.

U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Demar Derozan sa 18 poena, dok je Zek Levin postigao poen manje.

Čikago je sada drugi na tabeli Istočne konferencije sa 12 pobjeda i šest poraza, a Indijani je ovo bila osma pobjeda, uz 11 poraza.

Bruklin je na gostovanju bio bolji od Klivlenda sa 117:112.

Tim je do pobjede predvodio Kevin Durent sa 27 poena, devet asistencija i šest skokova, Lamarkus Oldriž je dodao 21 poen, uz 11 skokova, dok je Peti Mils upisao 17 poena.

Darijus Garland je u ekipi Klivlenda bio najefikasniji sa 24 poena, uz 11 asistencija, Lauri Markanen je zabilježio 22 poena, uz osam skokova, a Džeret Alen je dodao 20 poena, uz 15 skokova.

Bruklin je prvi u Istočnoj konferenciji sa 13 pobjeda i pet poraza, dok je Klivlend na polovičnom učinku poslije 18 utakmica.

Finiks je do 13. uzastopne pobjede došao na gostovanju protiv San Antonija (115:111).

Timu iz Arizone je ovo treći najduži pobjednički niz u istoriji, a do nove pobjede vodio ih je Devin Buker sa 23 poena, Deandre Ejton je dodao 21 poen, uz 14 skokova, a poen manje je upisao Kameron Pejn.

U ekipi iz Teksasa bolji od ostalih je bio Derik Vajt sa 19 poena, Dežont Marej je upisao tripl-dabl sa 18 poena, 11 asistencija i 10 skokova, dok je Devin Vasel postigao 17 poena.

Finiks je drugi na tabeli Zapadne konferencije sa 14 pobjeda i tri poraza, a San Antonio ima samo četiri pobjede iz 16 utakmica.

Šarlot je na gostovanju savladao Vašington sa 109:103. Vašington ima skor 11/6, dok Šarlot ima dva poraza više.

Boston je na svom terenu bio bolji od Hjustona sa 108:90. Seltiksima je ovo 10 pobjeda iz 18 utakmica, a Hjuston ima samo jednu pobjedu, uz 16 poraza.

Milvoki je do četvrte uzastopne pobjede došao na domaćem terenu protiv Orlanda (123:92). Aktuelni šampioni sada imaju učinak 10/8, a Orlando ima četiri pobjede iz 18 utakmica.

Minesota je na gostovanju bila bolja od Nju Orleansa sa 110:96. Sada imaju učinak od osam pobjeda i devet poraza, a Nju Orleans ima samo tri pobjede iz 19 utakmica.

Pobjede na gostovanju zabilježile su i ekipe Memfisa i Filadelfije. Memfis je bio bolji od Jute 119:118, dok je Filadelfija savladala Sakramento sa 102:94.

Juta ima skor 11/6, dok je Memfis došao do devete pobjede iz 17 utakmica. Filadelfija je ostvarila 10. pobjedu, uz osam poraza, a Sakramento ima šest pobjeda i 12 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније