Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

18. 11. 2021. 18:17 >> 18:21

PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠA BUDUĆNOSTI

Kobs MVP petog kola Eurokupa

Košarkaš Budućnosti iz Podgorice Džastin Kobs proglašen je za najkorisnijeg igrača petog kola Eurokupa, prenio je danas sajt takmičenja.

Kobs je u pobjedi crnogorske ekipe nad Cedevita Olimpijom (91:60) postigao 33 poena, uz samo tri promašena šuta.

Upisao je i pet asistencija, četiri ukradene lopte, tri skoka i jednu blokadu, za ukupan indeks korisnosti 44, što je drugi najbolji učinak nekog igrača u istoriji Eurokupa.

Džonatan Motli iz Lokomotive Kubanj najbolji je strijelac dosadašnjeg dijela Eurokupa, sa prosječno ubačenih 23 poena, Kerem Kanter iz poljskog Slaska vodi sa 10,2 skoka po meču, Aleks Peres iz Turk Telekoma je najbolji asistent sa prosječno 7,4 dodavanja, dok je najbolji u ukradenim loptama igrač Partizana Aleksa Avramović, koji je u pet mečeva zabilježio 2,6 ukradenih lopti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније