Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 09. 2021. 17:52 >> 18:14

U ISTANBULU

Danilo Nikolić uspješno operisan

Košarkaš Budućnost Volija Danilo Nikolić uspješno je operisan, saopšto je podgorički klub.

Krilni centar bi trebalo da se vrati na teren ove sezone. On je prije pet dana kolabirao na treningu, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar.

"Naš Danilo je danas uspješno operisan! U organizaciji Budućnost Volija i porodice, košarkaš Danilo Nikolić je primljen na kliniku Acibadem. Danas ga je operisao dr Zija Akar, koji slovi za najboljeg hirurga te prestižne ustanove, a i šire. Operacija je protekla u najboljem redu. Očekujemo da će se brzo oporaviti i vjerujemo da će se uskoro pridružiti svom timu", piše u saopštenju Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније