Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 07. 2021. 23:47 >> 23:48
1

"TEŽAK PORAZ"

Bjelica i Micić razočarani

Košarkaš Srbije Nemanja Bjelica rekao je večeras da je nedolazak nacionalnog tima na Olimpijske igre u Tokiju katastrofa i izvinio se navijačima i istakao da i on mora da se zapita da li i dalje ima smisla da igra za reprezentaciju. Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić rekao je da mu se u večerašnjoj utakmici protiv Italije desila "neočekivana situacija", ali nije želio da odgovori zašto nije igrao u drugom poluvremenu.

"Blago je reći da je ovo neuspeh. Ovo je katastrofa jer se od nas očekuje da pobedimo. Hteli smo da usrećimo naš narod. Ja mogu ovom prilikom, ako to nešto znači, da se izvinim, da preuzmem odgovornost. Nikad nisam bežao od toga. Mislim da to nije poenta", rekao je Bjelica za Radio televiziju Srbije.

"Sa ovakvom igrom i pristupom, stvarno ne zaslužujemo da odemo (na Igre)... Izgubili smo od bolje ekipe večeras", dodao je on.

Micić je kazao da su doživjeli težak poraz.

"Težak poraz za sve nas. Neočekivana situacija koja se desila meni lično, ali nije vrijeme za to. Zasluženo su pobijedili, odigrali su odlično 40 minuta i čestitam im na pobjedi", rekao je Micić novinarima poslije utakmice.

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras od Italije sa 102:95 u finalu Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu i tako ostala bez plasmana u Tokio.

Micić nije igrao u drugom poluvremenu, a na pitanje novinara zbog čega, on je kratko odgovorio: "Ništa... Čuće se".

Isto pitanje je na konferenciji za novinare dobio i selektor Igor Kokoškov.

"Sve je bilo u redu, bio je dio pripreme za utakmicu. Stavio sam ga u startnu petorku, ali jednostavno nije bio spreman da počne utakmicu. Morao sam da stavim (Aleksu) Avramovića u startnu petorku, i on je bio iznenađen. Imao je očigledno neki zdravstveni problem, morao da trči u svlačionicu, ali ne mogu o tome jer nisam doktor. To je razlog zašto je igrao 14 minuta. Igrao bi više da je bio spreman, ali nažalost nije, pa sam igrao sa igračima koji su bili spremni", rekao je Kokoškov.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније