Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

17. 08. 2020. 18:12 >> 18:08

PARTIZAN POČEO PRIPREME

Šćepanović: Veliki klub uvijek ima velika očekivanja

Košarkaši Partizana počeli su danas u Beogradu pripreme za sezonu 2020/21.

Usljed zauzetosti Beogradske arena zbog korona virusa, trener Vlado Šćepanović je prvu prozivku obavio u novobeogradskoj Hali sportova "Ranko Žeravica", objavljeno je na sajtu kluba.

"Ima neke simbolike, krećemo iz Hale sportova, istinskog hrama Partizana i Partizanove košake. Krećemo sa pripremama u, nažalost, situaciji koja ne obećava mnogo i prinuđeni smo da od dana do dana pravimo planove i prilagođavamo se. Na nama je da se što bolje spremimo za početak liga koje bi trebalo da igramo. Kakav će biti početak tih liga, kada će biti i na koji način će se sve igrati, nije na nama da biramo, već da se spremimo. Veliki sam optimista, velika je odgovornost. Igrači su maksimalno spremni došli na pripreme, što je veoma bitno da već možemo da počnemo da radimo ozbiljno. O očekivanjima ne želim da pričam, jer veliki klub uvijek ima velika očekivanja", istakao je on", rekao je Šćepanović za televiziju Partizana.

Na prvom treningu pojavilo se 17 igrača: Kodi Miler-Mekintajer, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Nemanja Gordić, Stefan Janković, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Novica Veličković, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanović i Lazar Stefanović.

Crno-bijeli će u Beogradu trenirati do 20. avgusta kada je u planu odlazak u Vrnjačku Banju, gdje će biti obavljen bazični dio priprema.

Kako se dodaje, u zavisnosti od zdravstvenih okolnosti, crno-bijeli će zakazivati pripremne utakmice.

Partizan je za sada potvrdio učešće na turniru u Sarajevu od 4. do 6. septembra. Uz Partizan, na turniru će učestvovati i Igokea, francuski Metropolitans i Budućnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније