Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 07. 2013. 23:05 >> 23:05

EP(B DIVIZIJA)

Crna Gora u polufinalu

Juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore plasirala se u polufinale B prvenstva Evrope u Strumici. Crnogorski juniori savladali su večeras u drugom kolu novoformirane F grupe selekciju Izraela 63:60 (25:13, 20:18, 10:18 i 8:11) i kao prvoplsirani izborili plasman u polufinale.

Rival crnogorskoj selekciji za finale biće Makedonija, drugoplasirana selekcija grupe.

Crna Gora je večeras bila bolji rival, nakon prve četvrtine imala je prednost od 12 poena (25:13), koju je u 17. minutu uvećala na 20 (40:20) i praktično već tada riješila pitanje pobjednika.

U finišu treće četvrtine Izrael je uspio da smanji zaostatak na pet (53:48), a u samom finišu meča i na dva poena (62:60), ali nije imao snage za preokret.

Najefikasniji u crnogorskoj selekciji bio je Zoran Nikolić sa 14, dok su po 12 poena postigli Vaso Milović i Luka Đurović.

U selekciji Izraela istakli su se Idan Zalmanson

sa 16 i Nimrod Levi sa 15 koševa.

Subotnji duel Crne Gore i Makedonije počeće u 18 sati i 45 minuta.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније