Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 05. 2013. 22:03 >> 22:04

HUMANO

Djurent pomaže žrtve tornada

Najbolji igrač Oklahome Siti Tandera Kevin Djurent donirao je miliona dolara Crvenom krstu za pomoć žrtvama tornada koji je odnio 24 života.

Među poginulima je i mnogo djece, dok je povrijeđeno više od 250 osoba.  Procjenjuje se da je uništeno oko 300 domova, pa se šteta najvećeg tornada u istoriji procjenjuje na milijarde dolara.

"Molim se za žrtve tornada u Oklahoma Sitiju posljednjih dana. Čuvajte se!", napisao je Durent na tviteru.

Meteorolozi u SAD predviđaju da bi snažan tornado mogao da pogodi ponovo Oklahomu, kao i djelove Teksasa, Arkanzasa i Luizijane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније