Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 01. 2015. 20:23 >> 20:28
1

PORAZ OD FINSKE

Crna Gora ispala iz kvalifikacija za EURO

Futsal reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u glavnu rundu kvalifikacija za UEFA Futsal EURO - u naredni krug ide Finska koja je večeras u "Morači" savladala našu repezentaciju sa 2:0.

Prvo poluvrijeme je proteklo u prilično izjednačenoj borbi u kojoj su se najviše istakli golmani Ojanpera i Despotović sa po šest odličnih odbrana. Kada se činilo da će se na poluvrijeme otići bez golova, Haverić je, 25 sekundi prije odlaska na odmor, napravio prekršaj u opasnoj zoni a zatim i ispustio svog igrača Miku Kitolu koji je sa šest metara pogodio rašlje crnogorskog gola. Već u narednom napadu Haverić je imao priliku da se iskupi, ali je njegov udarac sa desetak metara završio na stativi.

U drugom poluvremenu Crna Gora je bacila sve na napad i predvođena fenomenalnim Ilijom Mugošom stvorila veliki broj dobrih prilika za gol - do kraja meča naša selekcija je uputila čak 24 šuta ka golu protivnika, od čega čak 14 u okvir gola - ali velika inicijativa nije dala rezultat. Kako to obično biva, umjesto izjednačenja koje je visilo u vazduhu, Crna Gora je u finišu meča primila još jedan pogodak. Haverić je pod pritiskom izgubio loptu, a Hosio iz prve uposlio Kitolu koji je svojim drugim golom na meču riješio sve dileme o konačnom plasmanu.

Finska je kao pobjednik grupe izborila mjesto na završnom turniru treće grupe glavne runde kvalifikacija na kojem će igrati sa Poljskom, Italijom i Bjelorusijom. Crna Gora je ovim porazom izgubila šanse da uđe u konkurenciju za najbolju drugoplasiranu ekipu.

(fscg.me)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније