Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 09. 2024. 13:12 >> 13:13
Čitaj mi:

slavni golman stao u odbranu ščesnog

Kanjizares: Ne vidim problem u tome da fudbaler zapali cigaretu

Barselona je morala pošto poto da pronađe zamjenu za povrijeđenog golmana Ter Štegena pa je iz penzije pozvala Poljaka Vojčeha Ščesnog.

Ščesni bi trebalo da naredne sedmice potpiše ugovor sa kataloncima a u Ligi šampiona će moći da bude registrovan tek od nokaut faze.

No, ono što brine jeste da se Ščesni, osim što je bez trenažnog procesa, u javnosti tokom igračke karijere često pojavljivao sa cigaretom...Ali to, izgleda, mnogo ne brine čelnike Barselone.

Dok je bio golman Juventusa, nije se libio da zapali odmah na izlasku iz trening centra..Još dok je bio član Arsenala dobijao je novčane kazne zbog pušenja.

„Bio sam regularan pušač i Arsen Venger je to znao. A znao sam i ja da on ne želi cigarete u svlačionici... Međutim od adrenalina zbog utakmica sam pušio u svlačionici. Išao bih pod tuš u samom kraju svlačionice i pušio tamo gdje niko ne osjeti dim. Ali, neko me je vidio i prijavio Vengeru, pa sam finansijski kažnjen“, pričao je Ščesni.

U odbranu Poljaka stao je slavni španski golman Santjago Kanjizares.

„Ne vidim problem u tome da fudbaler zapali cigaretu ili popije pićence. Veći mi je problem kada na terenu vidim lijenog fudbalera, bez strasti, harizme i želje. Mogu da piju mlijeko svako veče i doručkuju pahuljice i da budu beskorisni na terenu. U fudbalu je važno imati strast i talenat, biti pobjednik“, kaže Kanjizares.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније