Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 09. 2024. 19:11 >> 19:12
1

LIDER NA ISPITU U TUZIMA

Brnović: Poštujemo Dečić, ali uvijek idemo na pobjedu

Budućnost će u petak na gostovanju Dečiću pokušati da trijumfom ode na osam poena prednosti i već sada najavi šampionsku titulu. Trener "plavih" Ivan Brnović vjeruje da će njegova ekipa na otvaranju novog stadiona u Tuzima biti inspirisana i stići do velike pobjede.

"Igraćemo na novom stadionu, nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, pozivam i naše navijače da ga upotpune. Očekuje se i lijepo vrijeme, biće dobar teren, tako da su tu svi preduslovi za dobru fudbalsku predstavu", poručio je Brnović i dodao:

"Do sada smo svi zadovoljni, ali ovo je tek uvodni dio i nema apsolutno nikakvog opuštanja. Sve nam je čak i obaveza više da pokažemo da ovo nije plod slučajnosti već timskog i organizovanog rada", jasan je Brnović.

Starteg "plavih" ističe da iako je u pitanju derbi, nema specijalne pripreme.

"Nakon dvije utakmice bez trijumfa Dečić se vratio pobjedama i sigurno je da nas očekuje teško gostovanje i rival koji zaslužuje poštovanje. Nema specijalne pripreme i u odnosu na ranije mečeve", kazao je Brnović.

Kaže da ga ne zanima da li Budućnost igra na svom ili gostujućem terenu, cilj je uvijek isti - pobjeda.

"Svi kažu da treba da budemo pametni, kao i da budemo mudri, ali prije svega treba da se držimo našeg plana igre. Na isti način igramo i kod kuće i na strani, nećemo ni sada ništa mijenjati. Imamo samopouzdanje, vjerujemo jedni drugima", kaže Brnović.

On ističe da je Dečić posebno jak u ofanzivi.

"Naravno, kao što sam rekao sve uz poštovanje prema Dečiću i igričama koji mogu da okrenu meč, ne jedan ili dva, već više njih, posebno u veznom redu i napadu. Tu je i trener Milorad Peković koji se pokazao i dokazao kroz sve ove godine, koji ima sjajan sistem rada. Predstoji dosta izazova", zaključio je Brnović

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније