Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

09. 04. 2024. 12:59 >> 13:26

međunarodni sport

Amorim preuzima Liverpul, ostaje još sporazum dva kluba

Čini se da je Liverpul postigao usmeni dogovor sa 39-godišnjim strategom Rubenom Amorimom koji bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor, tačnije do ljeta 2027.godine.

Ništa još nije gotovo budući da Amorimov ugovor u Sportingu traje do 2026. godine. Liverpuil će u tom slučaju morati da plati pozamašnu svotu za obeštećenje.

Koliko će lisabonski klub inkasirati Amorimovim odlaskom velika je nepoznanica.

Portugalski mediji su prije nekoliko dana pisali da u ugovoru Sportinga i mladog trenera postoji otkupna klauzula na 30.000.000 eura za portugalske klubove, a 20.000.000 za sve ostale.

Liverpul se, navodno, trudi da spusti cifru na bar 15.000.000 eura i to je glavna tačka sporenja, ali ne i nešto zbog čega se očekuje da će čitav posao propasti.

Amorim je tokom igračke karijere nastupao za Belenenseš, Benfiku, Bragu i katarsku Al Vakru, a dres državnog tima nosio je 14 puta, između ostalog i na utakmicama Svjetskih prvenstava 2010. i 2014.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније