Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

07. 03. 2023. 20:56 >> 20:56

ZBOG ODUSTAJANjA OD TAKMIČENjA

OFK Nikšić kažnjen izbacivanjem u niži rang

Fudbalski savez Crne Gore kaznio je OFK Nikšić vraćanjem u niži rang takmičenja, uz zabranu napredovanja u viši rang naredne dvije sezone, nakon što su odustali od takmičenja u drugoj ligi.

"Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj dana 03.03.2023. godine izrekla je disciplinsku mjeru OFK „Nikšić“ – Nikšić vraćanjem u niži stepen takmičenja, uz mjeru zabrana napredovanja u viši rang takmičenja u trajanju od dvije takmičarske sezone, zbog odustajanja seniorskog tima od takmičenja u Drugoj ligi Crne Gore i nema pravo takmičenja na utakmicama kojima rukovodi Fudbalski savez Crne Gore, čime je počinio prekršaj iz člana 80 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG." saopšteno je iz fudbalskog saveza. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније