Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

06. 02. 2023. 14:55 >> 14:54

NAKON OPTUŽBI

U Sitiju iznenađeni optužbama za kršenje finansijskih pravila

Predstavnici fudbalskog kluba Mančester siti saopštili su da su iznenađeni optužbama Premijer lige o navodnom kršenju finansijskih pravila.

"Mančester siti je iznenađen objavljivanjem navodnog kršenja pravila Premijer lige, posebno s obzirom na veliki angažman i veliku količinu detaljnih materijala koje je Premijer liga dobila", navodi dvostruki uzastopni prvak Engleske.

Premijer liga ranije danas optužila je Siti za niz kršenja finansijskih pravila, a optužbe se odnose na prihode, pojedinosti s platama trenera i igrača, propise Evropske fudbalske unije (Uefa), profitabilnost i održivost, i na saradnju tokom istrage.

Optužnica se odnosi na sve sezone od 2009/10 do 2017/18. Premijer liga je saopštila da će se optužbama dalje baviti komisija.

Iz Sitija su pozdravili razmatranje ovog pitanja pred nezavisnom komisijom, koja će "nepristrasno razmotriti sveobuhvatan skup nepobitnih dokaza".

"Radujemo se što će se ovo pitanje okončati jednom zauvijek", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније