Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

30. 01. 2023. 11:40   >>  11:51

MEDIJI PIŠU

Brajton odbio i drugu ponudu Arsenala za Kaiseda

Fudbalski klub Brajton odbio je i drugu ponudu Arsenala za Moisesa Kasieda i poručio lideru Premijer lige da ekvadorski vezista nije na prodaju, prenio je danas Bi-Bi-Si

Po navodima Bi-Bi-Sija, najnovija ponuda Arsenala iznosila je blizu 70 miliona funti.

Brajton je ranije ovog mjeseca odbio prvu ponudu Arsenala od 60 miliona funti, ali i ponudu Čelsija od 55 miliona za ovog 21-godišnjeg fudbalera.

Kasiedo je u otvorenom pismu obavijestio Brajton da želi da promijeni klub, a klub mu je odgovorio tako što mu je rekao da uzme pauzu do kraja prelaznog roka.

On je propustio jučerašnju pobjedu protiv Liverpula u FA kupu, a trener Roberto de Zerbi je rekao da želi da Kasiedo završi sezonu u tom klubu.

Kasiedo je odigrao 26 utakmica za Brajton u Premijer ligi i postigao dva gola, a ugovor mu važi do 2025. godine.

Ekipa Brajtona je trenutno šesta na tabeli Premijer lige sa pet bodova zaostatka za petoplasiranim Totenhemom, s tim da ima dva meča manje od tima Antonija Kontea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније