Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

30. 01. 2023. 10:10 >> 10:05

UGOVOR NA ČETIRI GODINE

Arnold ostaje selektor Australije

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Grejem Arnold ostaće i dalje na toj funkciju nakon što je danas potpisao novi četvorogodišnji ugovor.

Arnoldov položaj je bio pod znakom pitanja prošle godine dok se Australija mučila da se kvalifikuje za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Međutim, Arnold je vodio tu selekciju do pobjede protiv Perua na penale u baražu i plasmana na Mundijal na kojem je nadgledao najuspješniju kampanju Australije u kojoj je pobijedila na dvije utakmice u grupi prije nego što je u osmini finala izgubila od kasnijeg šampiona Argentine.

Njegov prethodni ugovor je istekao na kraju Svjetskog prvenstva. On je razmatrao ponude iz inostranstva, prije nego što je danas Fudbalski savez Australije potvrdio da je pristao na četvorogodišnje produženje ugovora.

Arnold je prvi selektor Australije od Frenka Farine kome je dodijeljen drugi mandat. Njegov prvi veliki cilj biće Kup Azije u Kataru januara 2024. godine. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. za Australiju počinju u novembru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније