Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 01. 2023. 13:30 >> 13:26

IGRAČ ŽELI DA NAPUSTI KLUB

Fulam želi Sašu Lukića

Srpski reprezentativac, Saša Lukić, mogao bi da napusti Torino u januaru, javljaju italijanski mediji.

Za njega je zainteresovan Fulam, koji je spreman da ponudi osam miliona za vezistu i dodatnih dva miliona eura nakon potpisa.

Lukuć je tražio tranfer prošlog ljeta, zbog čega mu je oduzeta kapitenska traka što je dovelo do nesuglasica sa trenerom Ivanom Jurićem, pa se čini da bi odlazak na London zadovoljio obje strane.

Želja igrača je da igra evro sceni, a tim sa Krejven Kotidža ima realne šanse da se domogne Lige evrope naredne sezone, budući da ga od pozicije koja vodi u to takmičenje dijeli svega pet bodova.

Nema sumnje da bi u tandemu sa, kolegom iz reprezentacije, Aleksandrom Mitrovićem ovaj cilj bio još realniji.

Lukić je karijeru započeo u Partizanu, a već šestu sezonu provodi u timu sa Apenina. 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније