Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

25. 01. 2023. 16:56   >>  16:51

NA METI JUNAJTEDA I BAJERNA

Kejn: Hoću trofeje u dresu Totenhema

Napadač Totenhema Hari Kejn očekuje da uskoro počnu razgovori sa upravom Totenhama oko produžetka ugovora.

Kejn je protiv Fulama postigao 266. gol za "spurse" i tako se izjednačio sa Džimijem Grivsom na vječnoj listi klupsih strijelaca.

Njemu je ostalo još godinu i po ugovora, a mediji prenose da bi na ljeto mogao da ode u Junajted ili Bajern.

"Siguran sam da će biti razgovora narednih mjeseci. Ja sam koncentrisan na ovu sezonu i kako da dam najbolje za tim. Ima još mnogo da se igra, pokušavamo da se dokopamo Lige šampiona, imamo i FA kup, mečeve u Evropi. To me zanima. Znam da će biti glasina, mnogo spekulacija o mojoj budućnosti, ali mene samo zanima šta mogu da uradim", rekao je Kejn.

Kaže da želi sa Totenhemom da osvaja trofeje.

"Naravno da i dalje želim pehare sa Totenhemom. To mi je cilj otkako sam počeo da igram u prvom timu. Uvijek sam bio iskren u vezi toga i nastaviću da radim na tome da to i ostvarim. Imamo dobar tim, fantastičnog menadžera i nema razloga da ne uspijemo ove sezone", zaključio je Kejn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније