Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

11. 01. 2023. 18:17 >> 18:13

NAKON OBOSTRANOG CRVENOG KARTONA

Saviću i Toresu po dva meča suspenzije

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije izrekla je danas dva meča suspenzije defanzivcu Atletiko Madrida i našem reprezentativcu Stefanu Saviću i krilu Barselone Feranu Toresu.

U posljednjim minutima meča u nedjelju, u kojem je Barselona pobijedila u gostima sa 1:0, Savić i Tores su se sukobili na terenu zbog čega su zaradili crvene kartone.

Atletiko će biti bez pomoći Savića na utakmicama protiv Almerije i Valjadolida, dok će Barselona morati da igra bez Toresa protiv Hetafea i Đirone.

Pored Toresa, na ova dva meča Barselona neće moći da računa ni na Roberta Levandovskog koji služi suspenziju od tri meča potvrđenu početkom januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније