Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В

28. 12. 2022. 15:57   >>  16:02

IO FSCG ODLUČIO

Radulović ostaje selektor A reprezentacije, Rakojević preuzeo mladu selekciju

Miodrag Radulović ostaje selektor A reprezentacije Crne Gore za naredni jednogodišnji period, odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore .

Na današnjoj sjednici odlučeno je i da selektor mlade reprezentacije bude Nikola-Peco Rakojević, koji će na tom mjestu naslijediti Miodraga Vukotića.

Rakojević je osim velikog broja klubova, predvodio i mladu reprezentaciju Jugoslavije. On je dobio ugovor na dvije godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra 2025. godine.

Saradnja na godinu dana produžena je sa Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (2006. godište) u elitnoj rundi kvalifikacija a zatim preuzeti omladinsku reprezentaciju (2005. godište).

Radovan Kavaja će tokom naredne godine biti na kormilu kadetske selekcije (U17), Mirko Marić ostaje na čelu ženskih selekcija, dok će Sveto Ljesar predvoditi futsal selekcije.

Najmlađu nacionalnu selekciju (U15) vodiće Minja Ljumović.

"Izvršni odbor zahvaljuje se dosadašnjim selektorima mlade i omladinske reprezentacije, Miodragu Vukotiću i Slobodanu Draškoviću, na saradnji i doprinosu koji su dali tokom njihovog angažmana u nacionalnim selekcijama", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније