Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

15. 12. 2022. 20:34 >> 20:31

NAKON OSAM GODINA

Santoš nije više selektor Portugala

Fernando Santoš, portugalski fudbalski stručnjak nije više na čelu te reprezentacije, sapšteno je danas iz fudbalskog saveza Portugala.

Iskusni stručnjak nije tako "preživio" eliminaciju od Maroka u četvrtfinalu, iako je imao još godinu i po dana do isteka ugovora.

On je predvodio "Selekao" osam godina, a najveći uspjeh mu je osvajanje Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine kao i osvajanje premijernog izdanja Lige nacija 2019. godine.

Upravo taj period je i najuspješniji u fudbalskoj istoriji Portugala.

Ostaje da se vidi ko će biti njegov nasljendik.

Pominjao se Žoze Murinjo, koji kako javljaju izvori iz Portugala, bi jako želio da vodi reprezentaciju svoje zemlje, ali da mu se trenutno ne ide iz Rima.

Druga opcija je selektor mlade reprezentacije Rui Žorž.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније