Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

16. 11. 2022. 11:31 >> 11:30

ODLUKA UEFA

Fejnord zbog navijača kažnjen sa 100.000 eura

Kontrolno, etičko i disciplinsko tijelo Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznilo je holandski Fejnord sa više od 100.000 eura zbog nedoličnog ponašanja njegovih navijača na posljednje dvije utakmice Lige Evrope.

Za uznemiravanje gledalaca, upotrebu pirotehnike, bacanje predmeta i uništavanje inventara na gostovanju kod Šturma u Gracu, holandski klub je kažnjen sa 50.000 eura i zabranom prodaje ulaznica za sljedeće dvije gostujuće utakmice, sa tim da je druga uslovna na period od dvije godine, objavila je Uefa na svom sajtu.

Zbog neprohodnosti prolaza na tribinama na domaćoj utakmici protiv rimskog Lacija, Fejnord je kažnjen sa 26.000 eura, a 30.000 eura će platiti jer su njegovi navijači koristili pirotehniku i bacali predmete.

Uz to, na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici pod okriljem Uefa biće zatvorena cijela sjeverna tribina stadiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније