Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

14. 11. 2022. 13:33 >> 13:32

PORTUGALAC IZVRIJEĐAO SVE U KLUBU

Junajted odgovorio na prozivke Ronalda: Razočarao je sve u klubu

Čelnici Mančester junajteda reagovali su jutros na prozivke Kristijana Ronalda, saopštenjem u kojem navode da su razočarani postupcima svog fudbalera.

Ronaldo je u velikom intervju kod Pirsa Morgana za tabloid "San" izjavio da ga je klub izdao, ali i dotakoa je sve trenere kluba, od Erika ten Haga do Ole Gunara Solšera.

Za aktuelnog trenera je izjavio da ga ne poštuje, jer ni on nema poštovanje od njega.

"Ronaldo je razočarao saigrače, koji ne mogu da shvate zašto je izvređao klub. U klubu su za intervju saznali poslije meča sa Fulamom, koji je Mančester junajted sinoć dobio 2:1. Igrači Junajteda imaju utisak da je klub pokazao poštovanje prema Ronaldu, čak i kada je on tražio da napusti ekipu sa ''Old traforda'' ili kada je odbio da uđe u igru protiv Totenhema. Zbog toga nikome u klubu nije jasno zašto se Ronaldo odlučio na javni nastup u kojem je narušio reputaciju Mančester junajteda", navode britanski mediji.

Ronaldo je kazao i da klub ne napreduje od kako se Aleks Ferguson povukao 2013. godine.

"Svi su izuzetno razočarani što na takav način ne poštuje klub, trenera i saigrače. Junajted će vjerovatno razmotriti sve opcije u vezi Ronalda. Portugalcu je rečeno da neće biti u prvom timu protiv Fulama, ali da će biti u ekipi za taj meč. On je potom poručio čelnicima kluba da je bolestan i da ne može da putuje sa timom u London, a umjesto toga odradio je intervju u kojem je izvrijeđao Mančester junajted", prenosi "Skaj sport".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније