Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

10. 11. 2022. 15:39   >>  15:38

ENGLESKA REPREZENTACIJA

Spisak koji će da podigne prašinu: Nema Tomorija, Abrahama, Vord Prouza

Selektor engleske fudbalske reprezentacije Garet Sautgejt objavio je spisak reprezentativaca koji će braniti boje "Gordog Albiona" na predstojećem Mundijalu u Kataru.

Sautgejt se odlučio za sljedeće fudbalere:

Golmani: Pikford (Everton). Poup (Njukasl), Ramsdejl (Arsenal)

Odbrana: Aleksander Arnold (Liverpul), Koudi (Everton), Dajer (Totenhem), Megvajer (Mančester junajted), Šou (Mančester junajted), Stons (Mančester Siti), Tripije (Njukasl), Vajt (Arsenal), Volker (Mančester Siti).

Sredina: Belingem (Borusija Dortmund), Galager (Čelsi), Maunt (Čelsi), Kalvin Filips (Mančester Siti), Henderson (Liverpul), Rajs (Vest Hem)

Napad: Foden (Mančester Siti), Griliš (Mančester Siti), Kejn (Totenhem), Medison (Lester), Rašford (Mančester junajted), Saka (Arsenal), Sterling (Čelsi), Vilson (Njukasl).

Spisak koji će sigurno da izazove dosta pompe budući da je selektor Engleske odlučio da izostavi prije svih Fikajo Tomorija koji igra dobroj formi za Milan, kao i Tamija Abrahama iz Rome.

Tek nije jasno kako je izostavljen Džejms Vord Prouz iz Sautemptona. Pozive nisu dobili ni Džo Gomez (Liverpul) i Džarod Bouen iz Vest Hema.

Interesantno da se na spisku nalaze Kajl Voker koji je od ranije najavljen da propušta prvenstvo zbog povrede, ali i njegov saigrač iz Sitija Kalvin Filips koji ove polusezone ima odigrano svega jedno poluvrijeme budući da se povrijedio i bio je van terena. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније