Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

25. 10. 2022. 15:11 >> 15:11

LIGA ŠAMPIONA

Ćavi: Situacija je komplikovana

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes rekao je danas da je situacija komplikovana i da njegova ekipa ne može sama da odlučuje o plasmanu u osminu finala Lige šampiona, uoči utakmice protiv Bajerna iz Minhena.

"Moramo da dokažemo da možemo da se takmičimo protiv ovakvih ekipa, bez obzira na to šta će se dogoditi u Milanu. Imamo male šanse, ali znamo da će biti vrlo komplikovano. Ne držimo više sopstvenu sudbinu u svojim rukama", rekao je Ćavi na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Barselone igraju u srijedu od 21 čas na svom terenu protiv Bajerna iz Minhena, utakmicu petog kola Grupe C u Ligi šampiona. Njemačka ekipa se sa četiri pobjede već plasirala u osminu finala, a Barselona je treća sa četiri boda, tri manje od drugoplasiranog Intera.

Barselona će uoči svoje utakmice već znati da li je ostala u konkurenciji za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, pošto će Inter dočekati Viktoriju Plzenj od 18.45 i ako pobjedi proći će dalje zajedno sa Bajernom, a Barselona će na proljeće igrati u Ligi Evropa.

"Šta god da se dogodi, moramo da zadržimo ovaj mentalitet. Osjećamo samopouzdanje. To je dobro. Ako se ne plasiramo, moramo da nastavimo", dodao je Ćavi.

On je rekao da je za predstojeću utakmicu pripremio nešto što bi moglo da poboljša napad, ali da ne naruši sistem igre.

Fudbaler Barselone Erik Garsija rekao je da ekipa ulazi u utakmicu "kao da je finale".

"Čak i kada budemo znali rezultat Intera, mi ćemo igrati na pobjedu. Moramo da pratimo plan iz utakmice u Minhenu, moramo da igramo kao što smo tamo igrali. Rezultat nije bio dobar, ali plan igre jeste", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније