Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

24. 10. 2022. 14:38 >> 14:37

SAOPŠTIO KLUB

Real bez Modrića protiv Lajpciga

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić neće putovati sa timom u Lajpcig na predstojeću utakmicu u Ligi šampiona, saopštio je danas španski klub.

Real, međutim, nije naveo zbog čega će kapiten reprezentacije Hrvatske propustiti taj meč.

Modrić je igrao u subotnjoj pobjedi Reala protiv Sevilje od 3:1, bio je strijelac prvog gola, a teren je napustio u 77. minutu.

Pored Modrića, Real za tu utakmicu ne može da računa na Karima Benzemu zbog povrede lijeve butine, kao i na Federika Valverdea koji je na meču protiv Sevilje dobio udarac u nogu.

Utakmica petog kola Lige šampiona Lajpcig - Real Madrid na programu je sjutra od 21.00.

Real je prvi na tabeli Grupe F sa deset bodova i već je obezbijedio plasman u osminu finala, Lajpcig je drugi sa šest, Šahtjor ima pet, a Seltik na posljednjem mjestu jedan bod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније