Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Mina ]

19. 10. 2022. 14:08 >> 14:08

IZBOR MAGAZINA "4-4-2"

Gvardiola najbolji trener na svijetu

Menadžer Mančester sitija, Španac Pep Gvardiola, trenutno je najbolji trener svijeta po izboru britanskog fudbalskog magazina "4-4-2".

Britanski magazin je sastavio listu najboljih 50 trenera svijeta. U ovom izboru korišćeni su razni parametri, među kojima su rezultati u poslednjih 12 mjeseci i resursi sa kojima svaki trener raspolaže.

Gvardiola je menadžer Mančester sitija od 2016. godine. On je prošle sezone sa Mančester sitijem osvojio titulu u Premijer ligi.

Na drugom mjestu je trener Reala, Italijan Karlo Anćeloti, koji je sa madridskim klubom osvojio Ligu šampiona i titulu u španskom prvenstvu.

U TOP 10 najboljih trenera svijeta su Jirgen Klop (Liverpul), Antonio Konte (Totenhem), Stefano Pioli (Milan), Mikel Arteta (Arsenal), Tomas Tuhel (bez angažmana), Grejem Poter (Čelsi), Julijan Nagelsman (Bajern) i Diego Simeone (Atletiko).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније