Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

17. 10. 2022. 15:30 >> 15:30

PRVI PROFESIONALNI UGOVOR

Dašić do 2025. u Budućnosti: Željno čekam povratak u prvi tim

Talentovani 19-godišnji vezni fudbaler Jovan Dašić potpisaće prvi profesionalni ugovor sa ekipom podgoričke Budućnosti, prenio je danas klub,

"Upisao je 10 nastupa za prvi tim Budućnosti, prethodnu polusezonu proveo u Drugoj ligi igrajući za Kom, dok je u aktuelnoj važan šraf u veznom redu prvoligaškog debitanta Arsenala… A nakon kaljenja na polusezoni će ponovo zadužiti plavo – bijelu opremu i to sa novim ugovorom – Jovan Dašić je potpisao profesionalni ugovor sa našim klubom do ljeta 2025. godine", naveli su iz kluba.

Mladi fudbaler je bio do sada na stipendijskom ugovoru, a nije mogao da sakrije zadovoljstvo potpisivanjem prvog profesionalnog ugovora.

“Veoma sam zadovoljan potpisivanjem ugovora, trudiću se da opravdam ukazano povjerenje na najbolji način. Pružaću svoj maksimum na svakom treningu i nadam se da ću pomoći ekipi u osvajanju titule. Drago mi je što se na kraju prvog dijela sezone vraćam u svoj klub, a očekujem da ću radom i požrtvovanjem izboriti mjesto prvotimca, kao i da ću zajedno sa ekipom slaviti nove pobjede”, poručio je plavo – bijeli broj šest.

On je već sarađivao sa aktuelnim sportskim direktorom kluba, Antom Drobnjakom u Komu, a za Arsenal je ove sezone upisao tri pogotka i jednu asisteniciju u dosadašnjih deset mečeva.

“I u Komu i u Arsenalu sam bio odlično prihvaćen od starta, zahvalan sam svim ljudima iz ta dva kluba i želim im sve najbolje u narednom dijelu sezone. Pozajmice su bile od velikog značaja kako bih se dokazao i stekao iskustvo igranja u seniorskom fudbalu”, poručio je Dašić.

On če do kraja jeseni ostati u Tivtu, a potom će biti na raspolaganju treneru Džudoviću.

“Arsenal je ove sezone debitovao u Prvoj ligi, a do sada je ostvario dobar plasman i mislim da će do kraja da izbori još bolju poziciju. Učiniću sve da mu pomognem koliko budem mogao do kraja jeseni. Nakon toga slijedi Budućnost, a povratak u prvi tim željno iščekujem i nadam se odličnim rezultatima i igrama”, rekao je Jovan Dašić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније