Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

12. 10. 2022. 15:50 >> 15:57

TRENER SITIJA NAKON KOPENHAGENA

Gvardiola: Zašto je teško osvojiti LŠ? Zato što je tamo uvijek Real

Pep Gvardiola je posljednih 14 godina postao jedan od trenera kojeg ne mali broj ljudi smatra i za najboljeg svih vremena.

Vodeći Barselonu, Bajern Minhen i Mančester Siti u tom razdoblju je osvojio 10 nacionalnih titula, brojne kupove, a njegov fubalski pristup je svakako uveo revoluciju u modernom fudbalu.

Pojedini mu pak zamjeraju što nema više titula Lige šampiona, gđe ima post dugačak deceniju, a posljednji put je slavio 2011. kao trener Barselone.

Iako su dva pehala LŠ daleko od toga da se može reći "malo je", s obzirom na afintiete svog sadašnjeg kluba svi očekuju i tu treću.

Sinoć je njegov tim obebijedio prolazak u nokaut fazu, remijem u Kopenhagenu (0:0), a nakon meča danski novinar ga je pitao zbog čega mu je tako teško da osvoji treću titulu prvaka Evrope.

"Zato što je tamo uvijek Real", kroz osmjeh je rekao katalonski stručnjak.

Tokom njegovog decenijskog posta, Real Madrid je osvojio čak pet titula prvaka Evrope, tri sa Zidanom a dvije sa Anćelotijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније