Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

06. 10. 2022. 15:20 >> 15:20

OPERISAO PREPONE

Voker pod znakom pitanja za Mundijal

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker podvrgnut je operaciji prepone i neodređeno vrijeme će odsustvovati sa terena, saopštio je danas njegov klub.

Voker se povrijedio u nedjelju, u prvom poluvremenu velikog derbija protiv Mančester junajteda (6:3).

Siti nije naveo koliko će Voker odsustvovati, ali u klubu vjeruju da 32-godišnji engleski reprezentativac ima šanse da ode na Svjetsko prvenstvo u Kataru, prenio je Skaj.

"Operacija je bila uspješna, a detaljnija prognoza biće objavljena u dogledno vrijeme", naveo je šampion Engleske.

Medicinski tim koji je radio sa Vokerom zna da se igrač u prošlosti brzo oporavljao od povreda, pa se vjeruje da bi mogao da zaigra na Mundijalu. Klub je riješio da fudbaler sada bude podvrgnut operaciji pošto se radilo o povredi koja ne bi mogla da se sanira dok redovno igra.

Kako je prenio Skaj, Voker je osjećao nelagodnost i prije nego što je pogoršao povredu u mančesterskom derbiju.

Očekuje se da će selektor Engleske Garet Sautgejt 20. oktobra objaviti spisak od 26 igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru, što je mnogo ranije od roka koji je odredila Fifa - 13. novembra.

Engleska će na Svjetskom prvenstvu, od 20. novembra do 18. decembra, igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније