Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

04. 10. 2022. 16:40 >> 16:45

LIGA ŠAMPIONA

Gvardiola: Moramo da se potrudimo kako bismo pobijedili Kopenhagen

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je njegova ekipa dobila previše pohvala u posljednja dva dana, kao i da će morati da budu oprezni i potrude se da pobjede Kopenhagen.

"Bilo je previše komplimenata u posljednja dva dana (pobijedili Mančester junajted u Premijer ligi sa 6:3) i to mi se baš ne sviđa pred tako važan meč. Gledao sam juče uveče i jutros ekipu Kopenhagena, oni su vrlo organizovan tim, moraćemo da budemo oprezni i da se vratimo u realnost i potrudimo se da pobijedimo u ovom važnom meču", rekao je Gvardiola.

Fudbaleri Mančester sitija dočekaće u srijedu ekipu Kopenhagena, u meču trećeg kola Grupe G Lige šampiona.

U drugom meču ove grupe u srijedu se sastaju Sevilja i Borusija Dortmund (21.00).

Siti je poslije dva kola vodeći sa šest bodova, Borusija Dortmund ima tri, dok po jedan bod imaju Kopenhagen i Sevilja.

Pobijedom u duelu protiv danskog prvaka Siti bi napravio veliki korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige šampiona.

"Nije lako slomiti ovaj tim, oni su bili sjajni protiv Sevilje (0:0). Imaju kvalitet i hrabrost za igru naprijed. Nisu tip tima koji će igrati duge lopte prema napadaču. Gledajući ih jutros iznenadio sam se koliko stvari rade dobro", dodao je španski trener.

On je rekao i da će pažljivo gledati stav svojih igrača, koje je kritikovao da ponekad griješe prilikom lakih dodavanja.

"Nećemo pobijediti zato što smo mi Siti, a oni Kopenhagen ili zato što smo pobijedili Junajted, kada su oni (Kopenhagen) upravo promjenili trenera. Pobijedićemo ako uradimo svoj posao", zaključio je Gvardiola.

Meč između Mančester sitija i Kopenhagena igra se u srijedu od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније