Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

29. 09. 2022. 18:47 >> 18:44

VEĆ TRI POJAČANjA

Ten Hag želi još jednog igrača holandske lige

Holandski stručnjak, Erik Ten Hag je izgleda našao formulu u Mančester junajtedu, pa su "crveni đavoli" poslije par razočaravajućih uvodnih kola, konačno počeli da dobijaju obrise onoga kako bi njihova ekipa trebala da izgleda pod bivšim trenerom Junajteda.

Ten Hag se inače odlučio da klub pojačava isključivo sa igračima iz holandske lige pa su tako na Old Traford stizali redom Tajler Malasija iz Fejnorda, Lisandro Martinez iz Ajaksa, kao i njegov saigrač Antonio, a u Mančesteru su za ova tri fudbalera izdvojili 160 miliona eura.

Holandski trener je za sljedeću transfer metu stavio 23-godišnjeg fudbalera PSV-a Kodija Gakpa, koji igra na poziciji lijevog krila.

Gakpo je fenomenalno otvorio ovu sezonu u kojoj je za PSV već postigao 13 golova i skupio 11 asistencija.

Ten Hag ga je već ovog ljeta probao dovesti, ali igrač je odbio nakon navodnog savjeta selektora Holadnije i bivšeg trenera Junajteda Luja Van Gala.

Van Gal ga je savjetovao da su mu neophodni minuti kako bi igrao na Munijalu u Kataru.

Međutim u januaru nakon Mundijala, pitanje je hoće li Gakpo drugi put reći "ne".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније