Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 09. 2022. 18:38 >> 18:35

ŽAO MU ŠTO NIJE BILO PONUDA IZ SERIJE A

Sedorf: Drugi su nakon otkaza nalazili angažmane, mene poslije Milana niko nije zvao

Legendarni holandski fudbaler, Klarens Sedorf, se nakon fudbalske karijere koja je bila više nego uspješna (i dalje jedini fudbaler koji je osvojio sa tri različita kluba Ligu šampiona), okrenuo i trenerskom poslu.

Međutim teško da se ona može porediti sa igračkom, budući da je bez angažmana od 2019. godine.

On je svoj trenerski posao započeo u svom Milanu, ekipi u kojoj je najviše igrao (punih deset godina), ali se na klupi rosonera zadržao svega četiri mjeseca.

Vodio je nakon toga kineski Šenženm Deportivo La Korunja, bio je i selektor Kameruna, gdje mu je bio posljednji angažman.

Holanđanin se u intervju za italijanske medije osvrnuo na podatak kako nakon Milana nije dobio više ni jedan poziv u Seriji A, kao i da mu je to čudno.

„Pitao sam se zašto nisam dobio drugu priliku u Italiji. Dvoje djece mi je rođeno u Italiji. Ne mislim da je to rasistička zemlja. Ima rasista, ali Italija nije rasistička zemlja. Međutim, teško mi je da shvatim da su oni koji su poslije mene vodili Milan vrlo brzo preuzeli druge timove, a ja nisam dobio nikakvu ponudu“, kazao je Sedorf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније