Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 08. 2022. 12:25   >>  12:27

NAKON PORAZA OD VILJAREALA

Burno u Madridu: Crveni, sukob fudbalera Atletika sa svojim navijačima...

Viljareal je savladao na gostovanju ekipu Atletiko Madrida (0:2), koja barem na papiru je važila za favorita.

Golovima svog bisera 19-godišnjeg Eremija Pinoa u 73. minuti i najboljeg strijelca Đerar Morena u sedmom minutu sudijske nadoknade, Viljareal je "odnio skalp" ekipi koja je u predsezoni bila u užoj konkurenciji za osvajanje lige.

Zasluge idu i golmanu Heronimu Ruljiju, koji je skinuo nekoliko direktnih šuteva "jorgandžija"

Meč je pored dobre igre, obilovao ružnim scenama.

Prvo su se dva saigrača iz argentinske reprezentacije, koji su sinoć bili na suprostavljenim stranama se sukobili u 70. minutu. Rodrigo De Pol (Atletiko) je bio iziritiran ponašanjem Đovanija Lo Celsa (Vilajreal) koji je sporo napuštao teren kad je zamijenjen to je dovelo do prvih tenzija.

U četvrtom minutu sudijske nadoknade Molina je zbog oštrog starta sa leđa dobio direktan crveni karton, a onda kada je Morene postigao gol, proslavio ga je sa isplaženim jezikom, što su i navijači i igrači Atletika shvatili kao provokaciju.

"Uvijek tako slavim golove, kao internu stvar sa mojim kćerkama. Nije nikakvo omalovažavanje. Svako ko me poznaje, zna da tako slavim golove", kazao je Moreneo poslije za "Marku".

Ipak pravi haos je nastao na kraju meča i to između štopera Atletika Mario Ermosa i jezgra navijačke grupe Atletika - "Frente Atleti".

Pripadnici ove navijačke grupe vrijeđali su Ermosa i Entoana Grizmana, a saigrač našega Stefana Savića, koji nije ni igrao ovu utkamicu je odreagovao tako što se zaletio put tribine gdje su navijači.

Ermoso je prekosčio ogradu, navijači su ga gađali predmetima i psovali, ali ni on in nije ostao dužan.

Stvar su koliko toliko smirili njegovi saigrači koji su ga odvukli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније