Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 08. 2022. 12:08 >> 12:03

PREKINUO ĆUTNJU

Ronaldo: Mediji lažu, znaćete istinu za par nedjelja

Kristijano Ronaldo odlučio je da prekine ćutnju na društvenim mrežama i progovori konačno na svoj slučaj u Mančester junajtedu.

On je napao medije da pisanje o njemu je daleko od istine

"Znaćete istinu kada za par nedjelja dam intervju u kojem ću reći sve. Mediji govore same laži. Imam bilježnicu u koju posljednjih mjeseci skupljam dokaze o tome. Od 100 vijesti koje su napisane o meni samo pet ih je bilo istinito. Imajte to na umu kada čitate što pišu o meni", napisao je Ronaldo na svom profilu.

Junajted je otvorio sezonu najgore do sada u svojoj modernoj istoriji, zadnji su na tabeli sa dva ubjedljiva poraza od Brajtona i Brentforda.

Mnogi smatraju da je Portugalac upravo glavni krivac, jer je probao da sebi nađe novu sredinu pa je zato i propustio kompletne pripreme ekipe koja je bia na turneji u Australiji i Tajlandu.

Nakon što su Bajern Minhen, Čelsi, Atletiko Madrid, PSŽ odbili da pošalju ponudu za Portugalca, Ronaldo je počeo sezonu na Old Trafordu. Za sada bez ikakvog uticaja na loša izdanja ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније