Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

12. 08. 2022. 14:44 >> 14:41
1

NIŠTA NI OD REALA ZA PORTUGALCA

Perez: Ronalda da dovedemo? Pa on ima 38 godina

Iako se nadao da će ove sezone promjeniti sredinu, Kristijano Ronaldo je ušao u sezonu kao i dalje fudbaler Mančester junajteda, a njegov ulazak sa klupe nije uspio da spriječi poraz "crvenih đavola" na otvaranju Premijer lige od Brajtona kući (1:2).

U želji da nastavi da igra Ligu šampiona, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je nuđen brojnim klubovima, Bajernu, Čelsiju, Atletiku, Realu, PSŽ-u, ali niko nije želio da se upušta u ozbiljnije pregovore oko njegovog dovođena.

Njegov bivši poslodavac gdje je upravo dominirao u Ligi šampiona, predsjednik Real Madirda, Florentino Perez upitan je bio od strane navijača nakao Super kupa da li razmišlja da vrati Ronalda u klub.

"Da dovedemo Ronalda? Opet? Pa on ima 38 godina", rekao je Perez u prolazu.

Ronaldo je legenda Reala bez premca, ali Perez nije poznat po tome da ima ikakav sentiment kada je posao u pitanju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније